Mogelijkheden

Camerabewaking

27/7 Alles in beeld

Help, wat voor camerasysteem heb ik nodig?

Daar is geen pasklaar antwoord op te geven. Omdat iedere aanvraag maatwerk betreft brengen wij eerst een bezoek nadat u contact met ons hebt opgenomen. Wij bespreken dan graag uw wensen en brengen de mogelijkheden in beeld. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u voor ieder project een passend advies op maat bieden tegen een eerlijke prijs.

Wij zijn pas tevreden als u dat bent. Dat is onze belofte!

Systeem

Wij werken uitsluiten met de beste kwaliteit camerasystemen voor het beste resultaat. Het systeem bestaat uit een recorder met een harde schijf voor de opslag en een bekabelde verbinding naar de camera’s. Wij gebruiken hiervoor een speciale kabel waardoor ook de voeding POE (Power over Ethernet) loopt.

U heeft dus geen stroom nodig op de plaats waar de camera komt te hangen!

Kleurenbeeld in de nacht

Zwart/wit beeld in de nacht is verleden tijd, met de nieuwste techniek hebben de camera’s tegenwoordig in de nacht volledig kleurenbeeld met een zicht van 30 meter.

Zo is er altijd goede duidelijke kleur en gezichtsherkenning.

Lijndetectie

De meeste types camera’s zijn uitgevoerd met lijndetectie, wij maken virtuele detectielijnen. Mocht er iemand door deze lijn lopen krijgt u direct een melding op u telefoon ontvangen.

Voordeel van lijndetectie is dat er geen loze meldingen binnenkomen.

Merken

Wifi

Wij krijgen regelmatig de vraag of dat wij wifi camerasystemen leveren. “Nee” is daarop ons antwoord. Wifi camerasystemen zijn namelijk niet 100% betrouwbaar en gevoelig voor indringers van buitenaf (hackers).

Wij leveren bekabelde systemen en werken de bekabeling netjes weg.