Mogelijkheden

Toegangscontrole

Toegangscontrole bied u extra veiligheid

Een veilig gevoel

Voor grip op uw toegangsprocessen bieden wij u de elektronische toegangscontrole van Paxton.

Wij zijn gecertificeerd Paxton installateur. Door onze kennis kunnen wij u het juiste advies geven en meedenken aan een sluitplan voor uw woning of bedrijfspand.

toegangscontrole

Een Paxtonsysteem inzetten

Paxton is één van de leiders op het gebied van toegangscontrole met een Paxtonsysteem heeft u altijd een sluitend systeem. Paxton is een toonaangevende fabrikant van elektronische toegangscontrolesystemen.

De systemen van Paxton leveren u een optimale beveiliging van uw gebouwen, medewerkers en bezittingen. Of het nu gaat om één deur of honderden deuren verspreid over verschillende locaties, Paxton heeft een oplossing voor uw behoeften.

De deurcontrollers zijn zowel bedraad als draadloos toe te passen, met de Paxton software kunt u heel eenvoudig gebruikers toevoegen en autorisaties geven.

Daarnaast biedt Paxton Net 2 vele integraties zoals koppeling met inbraakbeveiliging, brandmeldcentrale, liftbediening, intercomsystemen en toegang met kenteken herkenning, parkeergarage of slagbomen d.m.v. kentekencamera ANPR. Laat u verrassen en vraag vrijblijvend een demo aan.