Mogelijkheden

Mobiele cameramasten

Snel – veilig – effectief

Een veilig gevoel

Voor het tijdelijk beveiligen van uw bouwterrein, evenementen verhuren wij mobiele cameramasten. Deze worden bijvoorbeeld gebruikt bij leegstand bouwprojecten of de aanleg van energieparken met windmolens en zonnepanelen.

Deze mobiele cameramasten ontwikkelen en plaatsen wij volledig in eigen beheer. Snel inzetbaar: omdat de cameramasten mobiel zijn kunnen deze direct ingezet worden.

Slimme detectie

Door de slimme cameratechnieken worden de camera’s ingesteld met tijdzones en detectiegebieden. Mocht iemand binnen het detectiegebied komen dan krijgt de meldkamer hier automatisch een melding van. Zij kunnen direct live meekijken en indien nodig een surveillant of politie inschakelen.

De mobiele cameramast is voorzien van green led floodlights die zorgen voor een zee van groengekleurd licht dat indringers afschrikt.

mobiele cameramast video
Video afspelen over mobiele cameramast video

Bouwkeet en opslagbeveiliging

Bouwketen en de opslag van gereedschappen zijn de plaatsen waar de waardevolle spullen liggen en dat weten de dieven ook. Daarom bieden wij u mobiele bewegingsmelders en deurcontacten aan met een directe doormelding naar de meldkamer.

cameramast huren

Beveiliging tegen vandalisme

De masten zijn beveiligd tegen inbraak en diefstal met ingebouwde sensoren en gps. De mast wordt gevoed door een standaard stroomkabel. Bij stroomuitval zal de mast overschakelen op een accu. Wij krijgen hier direct een melding van en zullen meteen actie ondernemen.
cameramast beveiliging

Meekijk account

Door een veilige vpn verbinding is het mogelijk om een meekijk account te ontvangen op uw telefoon of tablet. Zo kunt u ten alle tijden de camerabeelden live bekijken en terugkijken.